Te koop (auto's)

Adverteren is gratis maar is alleen bedoeld voor het aanbieden van Spartans.

Adverteren op deze site is gratis voor Spartaneigenaren, dus ook voor niet-clubleden, als het maar een Spartan is! In principe is de site opgezet voor en door de leden van de Spartanclub maar het openbaar deel is voor iedereen toegankelijk. Het beheren en online houden van een dergelijke site kost tijd en geld. Als het lukt om uw auto te verkopen (mede) via de site dan vragen wij een kleine vrijwillige bijdrage voor de Spartanclub (alleen als de verkoper geen lid is van de Spartanclub). Let wel: echt vrijwillig en u mag zelf bepalen hoeveel het waard is (indicatie € 25). Bankgegevens: ING 55.89.240 t.n.v. Dutch Spartan Owners Club te Schagen.Spartan MK2 uit 1992 (INMIDDELS VERKOCHT)

Deze Spartan MK2 is gebouwd in het Verenigd Koninkrijk maar sinds 1995 geregistreerd in Nederland. Hij is gebouwd op het chassis van een Ford Taunus en wordt aangedreven door een 93 Ford motor en 5-versnellingsbak. Elke Spartan is anders al naar gelang de eigenaar aanpassingen doet. Deze auto is qua interieur vrij spartaans uitgevoerd, maar wel uitgerust met Recaro sportstoelen. Bedenk bovendien dat elke Spartan achter nog 2 ruime zitplaatsen heeft!  De versnellingsbak en motor presteren goed en zijn betrouwbaar. De kilometerteller werkt niet, maar dit is simpel te herstellen. De cabriokap dient langzamerhand vervangen te worden. Verder zijn er nog verschillende mogelijkheden om het exterieur te verfraaien. 
Te koop Spartan 2000

Te koop unieke mooie goed onderhouden rode Spartan. Na ruim 15 jaar wil ik mijn Spartan verkopen. De auto heeft een zeldzame 6 cilinder 2,0l Triumph motor met TR6 onderstel met dubbele carabarteur. Motor loopt mooi. Auto is weinig maar met veel plezier gebruikt met slechts 09288 myl op de teller. Net nieuwe banden op mooie spaakvelgen. Uiteraard met kap in prima staat. Prijs 12.500 euro. Voor meer informatie of foto's kunt u bellen of mailen met pierre.marjan@hotmail.com of 06-15886271


Spartan MK I te koop

Wij willen de auto verkopen voor een bedrag van € 10.000,- 

Hierbij worden een aantal reserve onderdelen geleverd, bv spatborden etc. die wij ook nog in ons bezit hebben.

Het betreft de Spartan Triumph, met kenteken 72-41-GDHuib De Graaff (huib.graaff@gmail.com)